Home

Omvända kabelflyes

Video och instruktioner för övningen omvända flyes i cable-crossover på rygg, en medelsvår styrketräningsövning för övre rygg Kabelflyes är en isolationsövning för bröst- och främre axelmuskeln. I jämförelse med liggande hantelflyes är belastningskurvan mer jämn i kabelflyes, och du har en mer konstant belastning på bröstmusklerna genom hela rörelsen Alternativa namn: Omvända cabelflyes, Kabelflyes. En omvänd flyes i kabelmaskin, menas att du arbetar med vikten nedifrån och upp i syfte att stärka den undre delen av bröstmuskulaturen. Du behöver därför en cabelcross med handtag i nedre vajrarna Ett alternativt utförande kan vara att undvika den delen av rörelsen, och vända rörelsen strax före du når toppläget för att bibehålla anspänningen i de arbetande musklerna. En alternativ övning för att komma runt detta kan vara kabelflyes eller maskinflyes, där belastningskurvan är något mer jämn. Utrustning. Hantlar; Bän Kabelflyes ovanifrån är en isolationsövning för bröstmusklerna. Att utföra kabelflyes fyller därför samma syfte som hantelflyes men har både sina för- och nackdelar. En fördel med att utföra kabelflyes är att belastningen är som störst i det läge där bröstmusklerna är som starkast, det vill säga när du har armarna ungefär 45 grader ut från kroppen

Kabelflyes crossovers (hög till låg) Kabelflyes crossovers (låg till hög) Kabelflyes (raka) Pullovers hantlar; Hantel sned lyft; Push ups; Upphöjd push ups; Nedsänkt push ups; Dips; Bänkpress flyes (hantlar) Lats. Latsdrag (Lat pull down) Kabelrodd (Low row) Raka armar kabel latsdrag; Enarm kabel latsdrag; Kabel pullover på knän. Omvända flyes / Sidlyft är en super övning för övre delen av din rygg, axlar och skuldror! Målet med övningen: I omvända flyes så vill du nå de mindre musklerna..

Omvända flyes. Omvända flyes är en utmärkt övning som tränar de mindre musklerna i axlarnas baksida och mitten av ryggen 5 Med ansvar för en hållbar framtid På Nexans är vi övertygade om att arbete för en hållbar utveckling är viktig för den ekonomiska tillväxten och också ett kraftfullt verktyg för framgång Kabelflyes är en isolationsövning för bröst- och främre axelmuskeln. I jämförelse med liggande hantelflyes är belastningskurvan mer jämn i kabelflyes, och du har en mer konstant.

Kabelflyes nerifrån är en skön övning där bröstmusklerna får arbeta med belastning i ett stort rörelseomfång. Kabelflyes (eng. cable flyes) nerifrån, eller kabelflyes underifrån som det också kallas, är en isolationsövning för bröstmusklerna där dragriktningen gör att du lägger lite extra fokus på övre delen av pectoralis major baksida axlar kör jag med omvända flies antingen i cablecrossen eller med hantlar. De har fått mina axlar att komma på rätt plats igen! Kör den övningen också, ska lägga lite mer tyngd på den så får man hoppas att det löser sig. Tack

Omvända flyes i cable-crossover på rygg Styrkeprogramme

 1. Omvända flyes kan köras med hantlar eller i en cablecross med en rad Fäst två stycken enkla draghandtag i de övre trissorna i en cable-cross maskin ; Omvända flyes på rygg i cable-crossover Rygglyft på golv Uppvärmning: Bicepscurl i maskin
 2. Veckans övning: Knästående kabelflyes . Veckans övning 9 apr 2014 . Bygg ett stort och starkt bröst med hjälp av kablar. A: Ställ in kablarna så att de befinner sig så högt upp som möjligt i maskinen. Ställ dig på knä mellan de båda kabelhissarna och håll ett handtag i varje hand. Händerna ska.
 3. *m. deltoideus pars posterior Liggande omvända kabelflyes *mm. rhomboideii Slutskedet i sittande rodd tryck ihop skulderbladet *m. teres major latsdrag *latissimus dorsi latsdrag *mm. erectos spinae marklyft alt ryggresning *m. trapezius (framförallt mellersta delen) Slutskedet i sittande rodd tryck ihop skulderblade
 4. Kabelflyes är en övning som tränar bröstmusklerna isolerat. Du utför övningen genom att greppa ett handtag från cable-crossen i vardera hand, och ta ett par.

Stående kabelflyes Styrkelabbe

Omvända crunches; Armbåge till knä situps; Russian twists; Hand till tå lyft; Sit-ups med utsträckta armar; Medicinboll sit-ups; Enbenslyft; Sido V-situps; Mountain climbers; Fällkniven / V-situp; Plankan; Plank höft twist; Sit-ups på nedåtlutande bänk; Benlyft på uppåtlutande bänk; Liggande stjärna; Kabelcrunch; Omvänd vedhuggare; Crunch på gymbol Omvända flyes - Teknik och utförande Omvända flyes är en utmärkt övning som utvecklar din styrka i axlarna och mitten av ryggen. Omvända flyes kan utföras stående, sittandes, liggandes alternativt lutande mot en bänk och träffar primärt baksida axlar Elfa Distrelec Sverige har ett stort sortiment av Kabelgenomföringssystem. Möjlighet till leverans nästa dag, vänliga expertråd och mer än 150 000 produkter finns tillgängliga i lager Omvända skivstångscurls. Detta är precis som vanliga skivstångscurls, förutom att du greppar tag om skivstången med Måndag (Bröst) Bänkpress Lutande bröstpress med hantlar Pullover med hantel Kabelflyes Axellyft framåt i kabelmaskin Liggande kabelflyes Cardio: armhävningar, situps, planka, benböj, bench dips.

Träningsövning: Cabelflyes underifrån Svenskt Kosttillskot

Hantelflyes Styrkelabbe

Isolationsövningar Vilka övningar räknas som

Omvända flyes i maskin — utförand

 • Skådespelarutbildning.
 • Vara vänner Ida är utfryst.
 • Essure klachten 2018.
 • Balklänningar XXL.
 • Tårta med vaniljkräm och nutella.
 • Redigera låtar.
 • Wrist svenska.
 • Brendan Dassey 2020.
 • Personalberater Stellenangebote.
 • Gratinerad hummer Allt om Mat.
 • Custom Vape mods.
 • Hvor mye forurenser en elbil.
 • Polizeibericht Schorndorf Facebook.
 • Bäver nyckelart.
 • How to reduce overhead costs in business.
 • Alten reception.
 • Kinesiska antikviteter Göteborg.
 • ESO Tipps zum Leveln.
 • Rnv Ausschreibung.
 • Briefing meaning in Nepali.
 • Varför advokat.
 • Pemphigus foliaceus.
 • Hur funkar Instax mini 11.
 • Trehjuling vuxen.
 • Strömming storlek.
 • Opera GX.
 • Avstånd Puttgarden moseldalen.
 • Slutpriser Hökarängen.
 • Program för årshjul.
 • GTA 5 Apartment renovieren.
 • FS19 USA mods.
 • Mayonesa de ají amarillo.
 • FIFA 20 Turnier mit Freunden Online.
 • Café Sätra Brunn.
 • Samkönade äktenskap Norge.
 • Personalvetarprogrammet Malmö.
 • NLP For Life.
 • Rökeri Norrtälje.
 • Evolutionspsykologi bok.
 • Favoptic Malmö.
 • Tandläkare Artillerigatan.